Lady Diana, prin ochii fiilor ei. Un documentar cu mărturii emoționante despre Prințesa Inimilor: "Îi aud râsul mereu"

Lady Diana văzută prin ochii celor doi fii ai săi - William şi Harry. Prinţii şi-au deschis sufletul şi au vorbit despre mama lor într-un film documentar ce se va difuza luni seară şi care este aşteptat cu mare emoţie peste tot în lume.

23 Iulie 2017, 15:04 (actualizat 23 Iulie 2017, 15:13) Știrile TVR |

Este pentru prima dată când prinţii vorbesc împreună, în mod public, despre mama lor.

Prinţul William: "Nu prea există o vreo zi în care să nu ne gândim la ea. Acum, la comemorarea de 20 de ani, e un moment bun pentru a vorbi public despre ea, pentru a ne aminti toate lucrurile bune şi poate pentru a arăta un alt chip al ei, pe care ceilalţi nu îl cunosc".


Nick Kent, producătorul filmului, spune că deşi s-a scris enorm şi s-au făcut nenumărate filme despre Diana, documentarul său este unic pentru că viaţa Dianei este povestită prin ochii copiilor ei. Nimeni nu a cunoscut-o mai bine ca propriii ei fii. Şi nimeni nu a iubit-o aşa de mult ca William şi Harry.

Prinţul Harry: "Îi aud râsul mereu. Un râs plin. Un râs cu poftă, de fericire deplină, care i se citea şi pe faţă".


Prinţii au fost foarte receptivi la ideea acestui film şi, spune echipa, Palatul Regal nu a încercat în niciun fel să intervină în editare sau în alte faze ale producţiei.

William şi Harry povestesc că marele lor regret este că ultima convorbire cu Diana a fost prea scurtă. Erau mici, se jucau cu verii lor la Balmoral şi, când i-a sunat mama lor de la Paris, au pus repede capăt conversaţiei.

La scurtă vreme după acel apel telefonic, Diana murea în accidentul de maşină din tunelul Alma din Paris.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 17°C
IASI 11°C 13°C
CLUJ 11°C 15°C
CONSTANTA 10°C 11°C
CRAIOVA 12°C 19°C
BRASOV 8°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI