CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS

La Paris, barurile și restaurantele au acaparat trotuarele

La Paris, terasele și barurile s-au extins pe trotuare sau pe locurile de parcare, în încercarea de a salva cât mai mult din pierderile acumulate în perioada de izolare. Primăria Parisului a autorizat extinderea teraselor cu o condiție: respectarea distanței dintre mese pentru evitarea contaminării. O idee pe placul parizienilor, mari amatori de petrecerea timpului în astfel de locuri.

26 Iulie 2020, 21:25 |

Patronii de restaurante s-au adaptat rapid și au găsit soluții pentru a putea primi cât mai mulți clienți. Unii chiar au investit pentru a delimita perimetrul ocupat de terase și spațiile pietonale.

Primăria Parisului a autorizat extinderea teraselor, în încercarea de a ajuta aceste afaceri care au avut atât de mult de suferit în perioada de izolare. O măsură bine primită de clienți.

În plină vară, criză sanitară și un sezon turistic fără prea mulți turiști străini au transformat Parisul.

Multe hoteluri duc lipsă de clienți iar marile muzee și parcuri de distracție și-au adaptat programele la regulile cerute de măsurile de protecție.

Cluburile de noapte și discotecile sunt în continuare închise iar adunările publice cu mai mult de 5000 de persoane sunt interzise până la sfârșitul lunii august. Pericolul încă nu a trecut iar autoritățile fac apel la prudență.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 5°C
IASI 12°C 6°C
CLUJ 8°C 3°C
CONSTANTA 16°C 7°C
CRAIOVA 12°C 5°C
BRASOV 9°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI