La o comandă de cartonaşe galbene, turiștii primesc gratuit cartonașul roșu. Oferta restaurantelor moscovite la Campionatul Mondial

25 iunie 2018, 19:34

De când a început Campionatul, toate restaurantele din Moscova se întrec în meniuri tematice, care mai de care mai atractive și apetisante. Încă de la prima oră, Bulat își pune oamenii la treabă; cazanele fierb, cuptoarele sunt date la maximum. După aburul și mirosul din bucătărie simți că acolo se pregătește ceva special.

Bulat – bucătar șef, restaturant Yujhane: „Ne-am gândit ca suporterii să guste produse de calitate specifice sudului Rusiei, regiunea Kuban. Avem raci prăjiţi, facem hot-dog din cârnăciori pregătiţi din carne de berbecuţi aduşi din Republica Adygheya. Cârnăciorii îi servim cu rapane la grătar.”

Cârnăciorii din carne de berbecuț de Adygheia sunt pregătiți chiar în fața clienților. Sunt atât de apetisanți, încât iti vine să dai o raită și pe la bar, unde acolo te așteaptă oferte cu tematică fotbalistică.

Vladimir – șef de sală restaurant: „Avem o întreagă tematică în meniul barului. La o comandă de cartonaşe galbene  oaspeţii primesc gratuit cartonaşul  roşu. Mai avem un set intitulat „fair play” cu trei beri la draft, fabricaţie proprie, împreună cu alune date prin sare afumată.”

Piesa de rezistență a meniului este burgerul brisket – pregătit din carne fiartă în suc propriu, asezonată cu salată, ceapă roșie și multe alte mirodenii. Chifla amintește de mingea de fotbal, pe care toți suporterii o doresc să intre cât mai mult în poarta echipei adverse.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite