La nivelul UE, românii citesc cel mai puțin. Ce cărți preferă craiovenii

3 octombrie 2019, 09:00

Și cum de curând au inceput atât un nou an școlar, dar și anul universitar, la mare căutare în această perioadă au fost manualele școlare și culegerile pentru diverse materii, iar stocurile s-au epuizat destul de repede.

Studenții au început deja vizitele la bibliotecă, iar printre cele mai solicitate cărți au fost cele din domeniile Drept și Medicină.

Când vine vorba de beletristică, una dintre cele mai cumpărate cărți este thrillerul „Pacienta tăcută”, în topul preferințelor cititorilor, fiind și autobiografia fostei prime doamne a SUA, Michelle Obama. Apreciate sunt și cărțile scriitoarei australience Kate Morton.

Am mers și la bilbioteca județeană pentru a afla ce mai imprumută craiovenii. În continuare, sunt mulți fani ai seriei „Harry Potter”, dar și ai cărților scrise de românca Irina Binder: “Fluturi”, „Străinul de lângă mine”. „Fata din tren” este și ea una dintre cărțile des împrumutate de craioveni, la fel și cărțile din seriile „Cronicile din Narnia” și  „Pisicile războinice”, preferate de  copii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite