La Moscova a început Festivalul Internațional de Circ

Timp de o săptămână, moscoviții au posibilitatea să vadă numere de acrobație, jonglerie și dresură de cea mai bună calitate. În capitala rusă a început cea de-a VII-a ediție a Festivalului Intrernațional de Circ. Corespondentul nostru, Liviu Iurea, s-a amestecat printre spectatori.

20 Septembrie 2019, 09:44 (actualizat 20 Septembrie 2019, 11:44) |
Festival Internațional de Circ
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Minute în șir, sala a rămas încremenită, urmărind cu sufletul la gură "Jocurile lui Icar",  numărul de acrobație al fraților Martinez.

Alan Martinez- participant din Spania: "Ne-am pregătit pentru acest număr timp de 6 ani. Am petrecut foarte mult timp ca să ajungem la o asemenea performanţă."

Acrobați, jongliori, dresori și iluzioniști din toată lumea și-au arătat măestria la Moscova în cadrul Festivalului Internațional de circ, aflat la a VII-a ediție.

Edgard Zapasnyi, directorul marelui Circ din Moscova: "Este ocazia deosebită pentru a aduna sub aceeaşi cupolă oameni cu performanţe diferite."

A fost o ocazie în plus pentru tineri să se afirme participând la un festival de asemenea anvergură.

Wesley Williams - participant din SUA: "Este primul meu concurs în afara graniţelor Statelor Unite. Practic este debutul meu, debutul meu mondial."

Numerele de acrobație cu animale au ținut și ele în suspans publicul din sală.

Serghei Gulevich - partcipant din Belarus: "Cel mai greu este să stai pe capul elefantului. În principiu, nu este un truc complicat, dar în cazul de faţă, elefănţica noastră nu prea este stabilă. În orice moment poate să mişte capul, să se uite în altă parte şi... pac! Pot să cad."

Chiar dacă festivalul durează până pe 22 septembrie, frații Martinez au câștigat deja primul premiu, cel de simpatie, din partea spectatorilor.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 14°C 16°C
IASI 9°C 9°C
CLUJ 11°C 11°C
CONSTANTA 13°C 13°C
CRAIOVA 17°C 15°C
BRASOV 10°C 10°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI