La coafor, cu test COVID. Se întâmplă în Austria și Cehia. Clienții vaccinați și cei care au fost infectați cu coronavirus nu au nevoie de test

4 mai 2021, 08:30

Restaurantele, barurile și cafenelele s-au redeschis în Grecia. Clienții pot sta doar la terasă, nu mai mult de 6 persoane la masă, iar muzica live nu e permisă.

În Austria, restaurantele încă nu s-au deschis, dar și-au reluat activitatea saloanele de frumusețe.

La coafor, cosmetică și frizerie se poate merge doar cu test COVID negativ. S-au redeschis magazinele, iar oamenii au așteptat răbdători să le vină rândul să intre.

Și în Cehia e nevoie de test negativ la coafor, la spa și la cabinetele de înfrumusețare a animalelor de casă. Toate aceste servicii s-au redeschis acum, după luni de zile de pauză.

Clienții vaccinați sau cei care au avut COVID nu au nevoie de test.

În regiunile cu rata mică de îmbolnăvire din Cehia au revenit la scoală elevii de gimnaziu. Până acum, doar cei mici, din clasele elementare, veneau fizic la cursuri.

S-au redeschis localurile în interior și la New York. Clienții însă trebuie să respecte pe cât posibil distanțarea, iar servirea în picioare nu mai e permisă. Toată lumea trebuie să stea jos.

Trei state – New York, New Jersey și Connecticut – au decis ca din 19 mai să renunțe la orice fel de restricții privind numărul clienților din restaurante, magazine și săli de sport.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite