Lucian Șova, inspecție la autostrada Pipera-Petricani: Sunt nemulțumit, constructorul a întâmpinat probleme de lene. Mandatul meu nu s-a terminat

26 noiembrie 2018, 10:28

Sunt în situația de nu putea să vă dau astăzi un prognostic, nu este o chestiune doar de vreme, sunt extrem, extrem de nemulțumit de modul în care antreprenorul de pe acest lot își îndeplinește obligațiile și nu numai ci și și pe segmentul de cale ferată și pe alt segment de autostradă unde mai are mai are contract cu Compania de Drumuri și sunt dispus, până în ultima zi de mandat, să iau cele mai severe măsuri împotriva acestui antreprenor, care de fapt nu minte Compania, nu minte ministerul, îi minte pe români. este penalizat, penalitățile curg, a declarat Lucian Șova.

Întrebat care au fost problemele, ministrul a răspuns: Au întâmpinat probleme de lene și de slabă mobilizare pentru că de mai bine de 5 luni nu au mai întâmpinat nicio problemă administrativă (…) S-au plâns că erau niște stâlpi de la Electrica și îi încurcau, dar acest lucru nu înseamnă ca aici nu ar fi trebuit să fie gata lucrarea, încă de astă vară.

Lucian Șova a subliniat că mandatul său nu s-a terminat.

Nu s-a terminat mandatul meu și cred că nu se va termina înainte de a-mi atinge obiectivul de 60 de km de autostradă așa cum i-am promis. Vor fi recepționați la sfârșitul acestei săptămâni încă 15-18 km între Câmpia Turzi și Ogra, Asaldi va termina un nod de descărcare și sigur, probabil nu vor fi 60, vor fi 58,6, a precizat Lucian Șova.

 


Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite