Dmitro Kuleba: Discuțiile vizavi de aderarea Ucrainei ar trebui să înceapă. Decizia trebuie să aibă loc înaintea unor atacuri dure, nu ca răspuns

30 noiembrie 2022, 14:48

Pun accent pe faptul că logica de luare a deciziilor atunci când vine vorba de a furniza un anumit tip de arme Ucrainei trebuie să se schimbe, decizia trebuie să aibă loc înaintea unor atacuri dure, nu ca răspuns. Aici discutăm despre chestiunea cererii de aderare la NATO.  Cumva este o situație nefericită, că în 2008, în același loc în același Palat o greșeală strategică a fost făcută, întârziind aderarea Ucrainei la NATO, mai ales după 2008, este nefericit pentru că România insăși a fost și rămâne un suporter al Ucrainei, de aceea discuțiile vizavi de aderarea Ucrainei ar trebui să înceapă, a subliniat, la finalul Ministerialei NATO de la București, ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg a afirmat, miercuri, la București, că este important ca Ucraina să câștige războiul, pentru a se putea vorbi despre aderarea la NATO, pentru că, în caz contrar, fără o Ucraină independentă, nu există un stat candidat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă