Klaus Iohannis nu a avut intenţia de a încălca dreptul la demnitate al persoanelor cu autism, precizează purtătorul de cuvânt al președintelui

18 decembrie 2018, 21:46

Preşedintele României nu a avut, sub nicio formă, intenţia de a încălca dreptul la demnitate al persoanelor care suferă de autism. Preşedintele României îşi cere scuze dacă în urma afirmaţiei dumnealui sunt persoane care s-au simţit lezate‘, a precizat Mădălina Dobrovolschi.

Preşedintele a menționat, la întâlnirea cu tinerii câştigători ai concursului Civic Avengers, că discuţiile din spaţiul public referitoare la iminenţa unei ordonanţe de urgenţă pe tema amnistiei şi graţierii nu pot fi ignorate, având în vedere impactul social.

Klaus Iohannis, președintele României: ‘Iar dacă ne uităm în urmă, ce s-a mai întâmplat cu aceste guverne pesediste, pot să vă spun că nu putem să ne facem că suntem autişti şi că nu se discută despre ordonanţa pe amnistie şi graţiere. Se discută despre ea! Ultima dată când s-a dat o astfel de ordonanţă am avut aproape o revoluţie. Deci, o problemă majoră de ordine publică. Or, nu poate doamna prim-ministru sau cineva din Guvern să-mi spună că nu pot să particip, dacă se discută amnistia şi graţierea, dacă după aceea este posibil să avem chestiuni de ordine publică‘.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă