Klaus Iohannis își lansează miercuri, la Bookfest, cea de-a treia carte, „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”

Președintele Klaus Iohannis își lansează a treia carte la Bookfest
Președintele Klaus Iohannis își lansează a treia carte la Bookfest
28 mai 2019, 21:42

Evenimentul care va avea loc la Scena Arena din cadrul Complexului Expozițional Romexpo, Pavilion B2, va fi urmat de o sesiune de autografe.

Lansarea face parte dintr-o serie de întâlniri cu cititorii din întreaga țară, în unele dintre cele mai importante instituții culturale și educaționale.

Intrarea este liberă.

„Cartea președintelui Klaus Iohannis este un gest necesar în anul în care România a preluat Președinția Consiliului Uniunii, precum și în contextul unei Europe determinate să devină din ce în ce mai conștientă de rolurile sale strategice, ca urmare a frământărilor care îi pun la încercare din interior idealul de unitate”, menționează organizatorii lansării, într-un comunicat de presă.

„‘EU.RO – Un dialog deschis despre Europa’ este o invitație la dezbatere, la analiză și cunoaștere, astfel încât să le ofere cititorilor informații de care au nevoie pentru a deveni cetățeni europeni implicați, alături de instrumente care să le contureze o poziție articulată față de Uniune și față de viitorul ei”, se mai arată în comunicat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite