Klaus Iohannis a avut o convorbire telefonică cu președintele ucrainean: Ne coordonăm cu partenerii noștri pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistență umanitară

Klaus Iohannis pe Twitter
Klaus Iohannis pe Twitter
24 februarie 2022, 16:09

„Am avut o convorbire cu președintele ucrainean Zelenski pentru a-l asigura de  sprijinul deplin și solidaritatea României în fața agresiunii militare iresponsabile a Rusiei și pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei. Ne coordonăm cu partenerii noștri pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistență umanitară” – a scris șeful statului pe contul de Twitter.

 

Președintele Klaus Iohannis a dat asigurări joi, după ședința CSAT, că poporul român este în siguranță în contextul invadării Ucrainei de către Rusia.

”Niciun român nu trebuie să se teamă pentru siguranța sa și a familiei sale! România beneficiază de cele mai ample garanții de securitate posibile. Statutul de membru NATO și al Uniunii Europene, Parteneriatul Strategic solid cu Statele Unite ale Americii constituie o umbrelă de securitate extrem de solidă.Niciodată în istoria noastră nu am fost mai bine protejați în fața oricărei potențiale agresiuni” – a declarat Iohannis.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă