Preşedintele Iohannis şi premierul Ciolacu au transmis că autoritățile române monitorizează îndeaproape evoluția evenimentelor din Rusia

Președintele Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis
24 iunie 2023, 12:51

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis pe Facebook că “Autoritățile române monitorizează îndeaproape evoluția evenimentelor din Rusia. Sunt permanent informat despre dezvoltări. Suntem în contact constant cu Aliații.”

„Toate autorităţile române monitorizează îndeaproape situaţia din Rusia, în deplină cooperare cu aliaţii noştri. Sunt informat permanent de Ministerul Apărării şi MAE cu privire la situaţie. Suntem în coordonare cu aliaţii noştri”, a scris şi premierul Ciolacu pe Twitter.

 

 

Evgheni Prigojin a afirmat sâmbătă dimineaţă că se află la cartierul general al armatei ruse de la Rostov-pe-Don, centru nevralgic al operaţiunilor militare în Ucrainei. El a afirmat că răspunde astfel bombardării trupelor sale de către armată.

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a adresat ruşilor într-o alocuţiune televizată, evocând o trădare şi „o lovitură de pumnal în spate”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite