Kalush Orchestra, trupa ucraineană care a câștigat Eurovision, își scoate la licitație trofeul, ca să strângă bani pentru armata ucraineană

Kalush Orchestra
Kalush Orchestra
25 mai 2022, 16:23

Kalush Orchestra a anunțat că licitația, care începe în 25 mai,se va încheia în 28 mai, la ora 19.00. Participanții pot dona câte cinci euro pentru a participa la extragerea în urma căreia pot câștiga pălăria roz a lui Oleh Psiuk, cu autograful solistului.

Trofeul pe care Kalush Orchestra l-a primit la Eurovision, pentru piesa „Stefania”, va fi câștigat de persoana care va trimite cei mai mulți bani în contul pus la dispoziție de trupă.
Trupa ucraineană a anunțat că va organiza și un turneu în Europa, tot pentru a strânge fonduri pentru armată.  Ucraina a intrat în ziua 91 de război, după ce, în 24 februarie, Rusia a invadat țara.
Ediția a 66-a a concursului Eurovision a fost urmărită de peste 161 de milioane de telespectatori. În Italia, finala concursului a fost urmărită de 6,6 milioane de persoane, în Spania de 6,8 milioane de persoane, iar în Marea Britanie de 8,9 milioane de persoane – ceea ce înseamnă că Marea Britanie a depăşit în acest an Germania în ceea ce priveşte numărul absolut de telespectatori care au urmărit competiţia muzicală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite