K1. Andrei Stoica a făcut senzație în gala Ayo Fighting de la Baia Mare. K.O. în prima repriză

Andrei Stoica
Andrei Stoica
28 martie 2017, 09:56

„Am avut un adversar bine pregătit, am intrat în ring extrem de determinat. A fost un meci pe care l-am așteptat mult. Mi-a fost dor să lupt în România. În ultimii doi ani am avut confruntări în mai toată Europa, însă nimic nu se compară cu senzația pe care o simt când lupt în fața românilor mei dragi.  Cei care mă susţin îmi dau putere,  mă determină sa fiu o fiară în ring”, a spus Andrei Stoica la finalul meciului.

George Davies are în palmares peste 30 de meciuri din care 20 câştigate.  Este cotat ca fiind unul dintre cei mai talentați luptători din Anglia.

Printre cei care au mai luptat in gala AYO Fighting se mai numară Florin Cardoș, Marius Grăunte, Adrian Pețenchea, Dorin Stan, Imanol Rodriguez, Anghel Cardoș, Maxim Pleshko, Danuț Hurduc, Marius Munteanu.

La începutul acestui an, Andrei Stoica a câștigat meciul cu sportivul moldovean Pavel Voronin, în Franța, în cadrul galei “La nuit des Gladiateurs”.

Din 50 de lupte, Andrei Stoica (29 de ani) a câștigat 42, majoritatea prin K.O.  Pe data de 17 iunie, va intra din nou în ring, în gala Colosseum Tournament care se va desfășura în Ploieşti.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite