Justin Bieber şi soţia sa, top modelul Hailey Baldwin, au lansat, luni, pe Facebook Watch, un reality-show intituat „The Biebers”

Justin Bieber și Hailey Baldwin
Justin Bieber și Hailey Baldwin
5 mai 2020, 11:15

„Suntem foarte emoţionaţi şi vă urăm bun venit în casa noastră în această perioadă de izolare pentru a vă oferi o privire intimă asupra vieţilor noastre”, a spus cuplul, unul dintre cele mai populare în prezent din lumea spectacolului.

Primul episod din noul show „The Biebers”, intitulat „Lake Day with the Biebers”, este deja disponibil, iar în total vor fi difuzate 9 episoade în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri.

„The Biebers” este lansat la câteva luni după ce Justin Bieber a publicat pe YouTube „Justin Bieber: Seasons”, o altă propunere de reality show, care, în acest caz, se bazează pe procesul de creaţie şi înregistrare a noului său album, „Changes” (2020).

Pe de altă parte, Bieber a anunţat săptămâna trecută că va lansa în scop caritabil vineri, 8 mai, împreună cu Ariana Grande, o melodie intitulată „Stuck with U”, ale cărui încasări vor fi donate luptei împotriva noului coronavirus.

Justin Bieber, în vârstă de 26 de ani, şi Hailey Baldwin, 23 de ani, s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în noiembrie 2018 la New York.

Prima ştire oficială despre nunta dintre Bieber şi Baldwin a apărut în iulie 2018, când cântăreţul a confirmat pe reţelele de socializare zvonurile potrivit cărora se va căsători cu nepoata actorului Alec Balwin.

Cei doi tineri s-au logodit pe 7 iulie 2018, în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o împreună în Bahamas.

 

 

sursa

agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite