Jurnalist TVR Bardocz Sandor a fost găsit mort pe câmp. El fusese dat dispărut din data de 15 iunie

Jurnalist TVR găsit spânzurat în pădure
Jurnalist TVR găsit spânzurat în pădure
13 septembrie 2017, 10:15

Pe 15 iulie, jurnalistul stabilit în localitatea Suceagu din comuna Baciu, a fost dat dispărut. El plecase de la domiciliu și nu a mai revenit. După dispariție, colegii săi au organizat căutari în zona respectivă, rămase fără succes.

Rămășițele lui Bordocz Sandor au fost găsite de doi bărbaţi, tată și fiu. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a identificat osemintele umane găsite, îmbrăcămintea, actele și alte obiecte personale. Acestea au fost recunoscute de aparținători. Cercetările au fost întrerupte după lăsarea întunericului și reluate marți dimineața, când au fost găsite și alte fragmente osoase. Acestea au fost ridicate și transportate la IML Cluj.

Bărbatul  era jurnalist la TVR Cluj încă din 1990. În ultimii ani s-a aflat de multe ori la Sic, unde a prezentat festivalul de toamnă.

„A încetat din viaţă, în împrejurări tragice, Bardocz Sandor, unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune care a promovat cultura maghiară din Transilvania”, relatează colegii de la TVR Cluj, pe pagina de Facebook.

Din constatările criminaliștilor, există indicii că ar fi fost vorba despre o sinucidere.

Dumnezeu să-l odihnească!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite