#RespectCelorDinLiniaIntai | Urmăriți povestea echipelor TVR din linia întâi și din spatele camerelor!

Astăzi este ziua Mondială a Libertății Presei. Jurnalismul este în primele cinci cele mai periculoase profesii din lume. Din cauza noului coronavirus, 55 de jurnaliști au murit. Cu toții avem familii și pe cineva drag, dar continuăm să informăm opinia publică despre tot se întâmplă important și relevant în societate. Astăzi aducem un omagiu jurnaliștilor din întreaga lume. Urmăriți povestea echipelor TVR din linia întâi și din spatele camerelor!

03 Mai 2020, 17:42 (actualizat 03 Mai 2020, 20:56) |
Jurnaliști la datorie
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Jurnalismul este greu încercat în timpul pandemiei. Acum, fără măști și mănuși nu poți pleca la filmare. Microfonul se dezinfectează după fiecare interviu. Sunt câteva reguli de baza pe care trebuie să le respectăm, pentru a ne putea exercita profesia în siguranță.

Echipele TVR sunt în prima linie, în toate punctele fierbinți din București și din țară. Reporteri, operatori, electricieni și șoferi. Sunt aceleași echipe de fiecare dată. Este o altă măsură de protecție.

La Televiziune sunt echipele editoriale din redacție, cele din montaj, din regie, din emisie, preluare imagini și organizatorii de producție. Care lucrează, de asemenea, în ture.

La intrarea în TVR există un termoscaner, aparat ce măsoară temperatura celor care intră pe poarta instituției.

Multe intreviuri se realizează acum prin Skype, Zoom, Facebook și Youtube. Iar din studio intrăm în legătură cu invitații, prin satelit sau online.

În vremuri greu încercate, România a trecut și la telemunca. O parte dintre colegii noștri, editori și redactori, și-au amenajat, acasă, mini studiouri. Iar unele emisiuni se montează în regim online. Realizatorii și editorii de montaj sunt în legătură permanentă.

Televiziunea Română vă furnizează doar informații verificate și vă așteptăm să ne urmăriți pas cu pas, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în țară și în lume.

Articole pe aceeaşi temă
 
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN #RESPECTCELORDINLINIAINTAI
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 13°C 15°C
IASI 12°C 14°C
CLUJ 12°C 12°C
CONSTANTA 12°C 13°C
CRAIOVA 11°C 12°C
BRASOV 12°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI