#RespectCelorDinLiniaIntai | Urmăriți povestea echipelor TVR din linia întâi și din spatele camerelor!

3 mai 2020, 17:42

Jurnalismul este greu încercat în timpul pandemiei. Acum, fără măști și mănuși nu poți pleca la filmare. Microfonul se dezinfectează după fiecare interviu. Sunt câteva reguli de baza pe care trebuie să le respectăm, pentru a ne putea exercita profesia în siguranță.

Echipele TVR sunt în prima linie, în toate punctele fierbinți din București și din țară. Reporteri, operatori, electricieni și șoferi. Sunt aceleași echipe de fiecare dată. Este o altă măsură de protecție.

La Televiziune sunt echipele editoriale din redacție, cele din montaj, din regie, din emisie, preluare imagini și organizatorii de producție. Care lucrează, de asemenea, în ture.

La intrarea în TVR există un termoscaner, aparat ce măsoară temperatura celor care intră pe poarta instituției.

Multe intreviuri se realizează acum prin Skype, Zoom, Facebook și Youtube. Iar din studio intrăm în legătură cu invitații, prin satelit sau online.

În vremuri greu încercate, România a trecut și la telemunca. O parte dintre colegii noștri, editori și redactori, și-au amenajat, acasă, mini studiouri. Iar unele emisiuni se montează în regim online. Realizatorii și editorii de montaj sunt în legătură permanentă.

Televiziunea Română vă furnizează doar informații verificate și vă așteptăm să ne urmăriți pas cu pas, pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă în țară și în lume.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite