Jumătate din Spania intră într-o nouă etapă de relaxare: se redeschid restaurantele, cinematografele, teatrele, plajele și piscinele

24 mai 2020, 21:25

Jumătate din Spania intră într-o noua etapă de relaxare: după luni de separare forțată, familiile și prietenii își vor putea face din nou vizite și vor fi eliminate intervalele orare pentru ieșirile în aer liber. Se vor redeschide restaurantele, cinematografele, teatrele, plajele și piscinele.

Toate hotelurile din Spania vor fi redeschise, dar cu accesul restricționat la 40 la sută din capacitate. Pierderile sunt însă imense. În alți ani, totul ar fi fost rezervat, acum însă totul a fost anulat.

Din aprilie până în iunie turismul a pierdut peste 124 de miliarde de euro, adică 80 la sută din contribuția la PIB-ul Spaniei. Premierul a anunțat oficial că din iulie se vor redeschide frontierele pentru turiștii străini.

Premierul a mai anunțat că din 8 iunie, odată cu trecerea la ultima fază a relaxării restricțiilor, vor avea undă verde și competițiile sportive ale Ligii Profesioniste de Fotbal.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite