Jucătorii Italiei, primiți ca niște eroi. Britanicii, încurajați de fani, de premier și de prințul William

12 iulie 2021, 12:41

Este bucuria învingătorilor. O eliberare manifestată zgomotos după un meci intens, care i-a ținut în tensiune maxima pe fanii acestui sport pină în ultimul moment.

Italienii au inundat străzile din Roma, Milano și canalele din Veneția pentru a sărbători victoria în fața Angliei. Artificiile au completat entuziasmul general.

Jucătorii reprezentativei de fotbal au fost primiți ca niște eroi la întoarcerea lor la Roma. Selecţionerul Roberto Mancini a coborât din aeronavă cu prețiosul trofeu în brațe. Căpitanul echipei Italiei a coborât din autocar la hotel cu medalii de campion la gât și cu o coroană pe cap.

O noapte albă atât pentru învingători cât și pentru învinși. Aceștia au fost susținuți de fani până în ultima clipa. Printre ei și premierul Johnson și prințul William, care au postat mesaje de sprijin pentru jucătorii naționalei și după ce aceștia au pierdut la loviturile de departajare. Au jucat ca niște eroi, au făcut națiunea mândră, a scris Boris Johnson.

Atmosfera din jurul stadionului Wembley a fost incendiară. Unii au vrut cu orice chip să vadă cu ochii lor meciul, deși nu aveau bilete. Forțele de securitate au fost depășite câteva minute de valul de suporteri care a forțat intrarea.

Poliția londoneza a făcut câteva zeci de arestări după aceste incidente.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite