Jucatoarele de tenis Caroline Garcia si Kiki Mladenovici au felicitat suporterii români prezenți la semifinala de Fed Cup Franța-România de la Rouen

23 aprilie 2019, 11:10

Felicitări echipei României și extraordinarilor ei fani, a scris racheta 1 a Franței, Caroline Garcia, pe contul ei de Instagram.

(w500) Caroline G

Felicitări echipei României și mulțumiri speciale suporterilor ei pentru că au adus atâtea emoții în tribună și un nou nivel competiției – a scris, la rândul ei, Kristina Mladenovici.

(w500) Kristina M

Franţa s-a calificat duminică în finala Fed Cup, după ce a învins România cu scorul de 3-2, stabilit în urma victoriei dramatice a perechii Caroline Garcia/Kristina Mladenovic cu 5-7, 6-3, 6-4 în faţa cuplului Simona Halep/Monica Niculescu.

Nu ne-am simțit mereu acasă – au recunoscut franțuzoaicele imediat după meci, impresionate de cei 2.000 de români veniți în sala Kindarena de la Roeun, care au făcut o atmosferă fantastică, dominând în multe momente sonor atmosfera.

(w500) Caroline G

Simona Halep a apreciat energia venită de la public, după cele două victorii la simplu obținute în fața Kristinei Mladenovic și a lui Caroline Garcia. „Cu asemenea suporteri nu ai cum sa te lași învinsă. Atmosfera m-a ajutat mult, am primit multă energie pozitivă și de aceea nu am cedat niciun punct.”

(w500) Simona Hal

„Suporterii au fost extraordinari. Am încercat să mă hrănesc cu energia lor și am reușit cât am putut. Ne dorim să câștigăm acea cupă și nu o să ne dăm bătuți” – a declarat, la rândul ei, Monica Niculescu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite