Jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro a anunţat că suferă de limfom Hodgkin

Carla Suarez Navarro
Carla Suarez Navarro
1 septembrie 2020, 23:10

După mai multe examene medicale efectuate la Barcelona, jucătoarea de tenis Carla Suarez Navarro a fost diagnosticată cu limfom Hodgkin, un cancer al sistemului limfatic.

„Rezultatele clinice au confirmat apariţia limfomului Hodgkin în corpul meu. Echipa medicală mi-a spus că a fost descoperit în fază incipientă, este vindecabil şi de dimensiuni reduse. Reacţia va fi imediată: vom continua un tratament de chimioterapie pentru următoarele şase luni”, a spus Carla Suarez Navarro într-un comunicat oficial, preluat de marca.com.

Carla nu va mai concura. Ea s-a retras de la Roma şi de la Roland Garros.

„Singurul obiectiv pe care îl am în acest moment este să urmez sfatul medicului zilnic, lăsând orice altă activitate pe planul doi”, a subliniat tenismena.

Prietenă cu jucătoarea spaniolă, Simona Halep s-a arătat şocată după ce a aflat despre drama prin care trece Navarro.

„Carla. Sunt atât de şocată şi tristă să citesc această ştire. Mă gândesc la tine şi ştiu că o persoană puternică şi specială ca tine poate trece prin asta. Multe sărutări, Simo”, i-a scris Simona Halep pe Twitter.

Carla Suarez Navarro, locul 71-a WTA, anunţase în decembrie că acest sezon va fi ultimul din cariera ei, reamintește Mediafax.

În anul 2016, tenismena a ocupat locul 6 mondial, cea mai bună clasare din carieră. Are în palmares două titluri la individual – Oeiras (2014) şi Doha (2016).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite