Jucătoarea de tenis Andreea Mitu este a doua româncă după Ruxandra Dragomir care cucerește un titlu WTA după ce a născut

23 iulie 2018, 13:56

La a doua finală de dublu jucată la Bucharest Open, după cea pierdută, alături de Patricia Ţig, în 2015, Andreea Mitu cucerește un turneu WTA la 7 luni după ce a născut, așa cum a izbutit, acum 14 ani, Ruxandra Dragomir cu trei titluri în 5 finale.

Primul lucru făcut de Mitu după victorie a fost să-l ia cu ea pe teren pe băiețelul ei, Adam.

Sportiva a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu trofeul de la București și cu fiul său, însoțită de mesajul „Trofeele mele”.

„Pot chiar mai bine de atât”, a declarat Andreea, potrivit site-ului WTA, care scrie că românca și-a anunțat în mare stil revenirea la tenis după ce a născut, câștigând turneul de la București la dublu, alături de Irina Begu.

Andreea Mitu a născut în ianuarie și s-a întors pe terenul de tenis patru luni mai târziu.  În urmă cu două săptămâni, sportiva câștiga atât la simplu cât și la dublu un turneu ITF la Focșani.

După performanța de la București, românca urcă 654 de locuri în ierarhia mondială de dublu,  ajungând pe poziția 226 WTA.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite