Jucătoarea campioanei SCM Râmnicu Vâlcea, tunisianca Asma Elghaoui, a fost declarată MVP-ul turneului de la Vâlcea

Asma Elghaoui (stânga) a fost declarată MVP-ul turneului din Vâlcea
Asma Elghaoui (stânga) a fost declarată MVP-ul turneului din Vâlcea
5 august 2019, 16:38

Cu două trofee europene cucerite în ultimii 3 ani, Liga Campionilor cu Gyor în 2017 şi Cupa EHF cu Siofok în 2019, tunisianca Asma Elghaoui a fost, în primavară,una dintre cele mai disputate jucătoare pe piaţa transferurilor de marile grupări din Europa. Asma este un pivot speculativ, apropiată ca stil de Heidi Loke şi a evoluat în carieră la echipe importante ca Gyor, Siofok, Nimes sau Dinamo Volgograd.

„Ca stil de joc, campionatul României este diferit faţă de cel al Ungariei. Fizic, se joacă mult mai tare, rapiditatea jocului este foarte ridicată, îmi convine şi mă bucur că am ales să joc la Vâlcea”, a declarat Asma Elghaoui.

Pivotul evoluează pentru naţionala Ungariei din noiembrie 2018, iar în turneul de la Vâlcea, a înscris în trei meciuri -14 goluri şi a obţinut 16 aruncări de la 7 metri, fiind desemnată cea mai valoroasă jucătoare a întrecerii.

„Sunt foarte mulţumită pentru acest trofeu, este primul în România. Totul a început foarte bine pentru mine, un lucru care mă motivează să muncesc şi mai mult. Sper ca şi eu, şi echipa să avem un sezon foarte bun”, a spus încrezătoare Elghaoui.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite