Johnny Hallyday, părintele rock-and-rollului francez, a murit la 74 de ani

6 decembrie 2017, 16:14

Veste morții lui Johnny Hallyday a venit în timpul nopții. Artistul era bolnav, suferea de cancer de plămâni, dar se lupta și își dorea să urce din nou pe scenă anul viitor pentru un nou turneu. Iubea muzica și publicul, iar rockul era viața lui.

Johnny Hallyday a fost un artist emblemă pentru Franța și nu numai. Era apreciat și iubit de fani din întreaga lume. A creat peste 1000 de cântece și a vândut peste 100 de milioane de discuri. Aparițiile sale pe scenă erau adevărate explozii de sunet, energie și dragoste pentru muzică.

Născut la 15 iunie 1943, la Paris, Jean-Philippe Smet, adică Johnny Hallyday, a surprins toată lumea când, la 17 ani, cu o chitară a început să cânte. Și de atunci a traversat generațiile și lumea cu muzica și filmele în care a jucat. A fost căsătorit de patru ori, iar Sylvie Vartan și Natalye Baye i-au dăruit câte un copil, David și Laura.

Ultima sa soție, Laeticia, i-a fost alături peste 20 de ani, iar împreună au două fiice adoptate. Întreaga lui viață s-a desfășurat sub semnul rock-and-roll-ului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite