Johnny Depp a petrecut minute-n șir cu fanii săi, la Veneția, unde a avut premiera ultimul său film, „Așteptându-i pe barbari”

9 septembrie 2019, 13:40

Un colonel sadic ce își torturează inamicii indiferent că sunt bărbați, femei sau copii. Acesta este rolul pe care Johnny Depp, sub îndrumarea regizorului columbian Ciro Guerra, îl joacă impecabil, cel pușin asta au spus criticii.

Așteptându-i pe barbari” este un film realizat după cartea cu același nume scrisă de John Maxwell Coetzee, laureat al premiului Nobel pentru Literatura în anul 1980.

Johnny Depp: „Posibilitatea de a-l juca pe colonelul Joll a fost pentru mine, mi s-a părut foarte diferit de tipul de băiat rau, ceea ce ar fi fost mai uşor de interpretat. Dar dacă te gândeşti, dacă încerci să te gândeşti cum e construit un asemenea om? Cum ajunge să fie atât de rău?”

Relaxat și bine dispus, și pentru că fiica sa și a fostei sale partenere, actrița Vanesa Paradis, a participat la festival cu propriul sau film, Johnny Depp a stat minute-n șir alături de fanii săi din peninsulă și nu numai. A glumit, a dat mâna cu ei, a împărțit autografe, până când gărzile sale de corp l-au luat, pur și simplu, pe sus.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite