Joe Biden, control medical înainte de împlinirea a 79 de ani. Cum a ajuns Kamala Harris prima femeie președinte la Casa Albă

20 noiembrie 2021, 13:43

Joe Biden, care a împlinit 79 de ani, și-a reluat imediat atribuțiile, fiind declarat apt de echipa de experți. Le-a declarat jurnalisitilor care l-au așteptat în față spitalului Walter Reed că evaluarea stării sale de sănătate a decurs foarte bine. Pe foaia medicală sunt menționate date concrete, printre care artrită, mersul perceput că rigid din cauza unor probleme mai vechi și 5 medicamente pe care le ia președintele SUA.

După controlul medical, Joe Biden a grațiat 2 curcani albi, în grădina cu trandafiri a Casei Albe.

”Prin puterea pe care o am, de preşedinte al SUA, te graţiez. Te graţiez de Ziua Recunoştinţei. Spune ceva. Aşa, foarte bine. A zis „mulţumesc pentru graţiere”. Trebuie să-l graţiez şi pe Jelly. Jelly? Nu e nevoie să urci aici. Pot să te graţiez? Mulţumesc tuturor. Să aveţi o Zi a Recunoştinţei foarte foarte fericită”, a spus Joe Biden.

Grațierea simbolică a curcanilor este o tradiție de Ziua Recunoștinței. Liderul de la Casă Albă a spus că sărbătoarea reamintește și în acest an că după întuneric există lumina și speranța.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite