Joe Biden, acuzat de comportament inadecvat. Două femei au povestit că fostul vicepreședinte american le-a invadat intimitatea

2 aprilie 2019, 22:39

Primele acuzații publice la adresa fostului vicepreședinte american, din vremea lui Barack Obama, au fost lansate de Lucy Flores, democrată, ca și Biden. Pe vremea când tânăra făcea parte din legislativul statului Nevada, Biden s-a comportat prea intim cu ea. A venit sprea ea, din spate, a sărutat-o pe gât și și-a îngropat fața în părul ei.

Acum, o a doua femeie iese la rampă și povestește că, deși nu se cunoșteau, la un eveniment al Partidului Democrat, fostul vicepreședinte american i-a invadat intimitatea, de față cu zeci de persoane.

AMY LAPOS: „A venit spre mine, mi-a luat faţa în mâini, m-a tras spre el şi a început să-şi frece nasul de nasul meu”.

Biden, 76 de ani, nu neagă gesturile prea intime. A declarat doar că, de-a lungul timpului, a oferit nenumărate strângeri de mână, îmbrățișări și alte gesturi de afecțiune, dar nu a avut niciodată intenția de a se comporta inadecvat.

Apropiații lui susțin că atât republicanilor, cât și democraților le e frică de o eventuală candidatură a lui Biden la Casa Albă, pentru că ar câștiga și atunci au pornit o mașinărie propagandistică împotriva lui.

Totuși, acuzațiile nu sunt o surpriză. Încă de pe vremea când era în funcție au circulat informații și clipuri video de la evenimente oficiale, în care vicepreședintele era în diverse ipostaze exagerat de afectuoase față de femei și copii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite