Joc de barbut încheiat cu o crimă. Detalii din referatul de arestare a fraților Pian. Filmul evenimentelor

15 august 2020, 21:07

Totul a pornit de la un joc ilegal de noroc, pe sume amețitoare.

În referatul de arestare a fraților Pian, Ciprian și Grațian, procurorii arată ce s-a întâmplat înainte de uciderea temutului Emi Pian.

În noaptea de 3 spre 4 august, mai mulți interlopi jucau barbut, iar de la bani totul a degenerat.

În timpul jocului, au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut datora bani atât victimei (n.red. – Emi Pian), cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe„. (Sursa: Referat cu propunerea de arestare)

Cearta a degenerat în bătaie, iar inculpatul Richard Emanuel Gheorghe l-a înjunghiat pe Emi Pian, care își chemase rudele în ajutor, se arată în documentul procurorilor.

Cel bănuit de uciderea interlopului a încercat apoi să fugă, nu înainte ca alți membri ai familiei lui Emi Pian să îl rănească, la rândul lor, pe bărbat.

Multe din armele folosite în conflict au fost ulterior abandonate în stradă.

În urma verificărilor efectuate în zonă, au fost depistate o baionetă aruncată în mijlocul străzii. (…) De asemenea, în zonă a fost observat un toc pentru cuțit din material sintetic, iar pe strada imediat următoare au fost observate un cuțit de culoare neagră și un briceag de culoare roșie, aruncate pe trotuar„. (Sursa: Referat cu propunerea de arestare)

Emi Pian, pe numele său Florin Mototolea, a murit la spital, câteva ore mai târziu. În timpul priveghiului și al înmormântării, zeci de forțe de ordine din cadrul Ministerului de Interne au păzit casa zi și noapte.

Principalul suspect în cazul uciderii fostului lider al clanului Duduienilor a fost arestat pe 7 august.

În urmă cu două zile, pe 13 august, polițiștii au făcut percheziții și la reședința clanului Duduienilor. Doi dintre frații lui Emi Pian și un văr de-ai lor au fost, de asemenea, arestați preventiv pentru tentativă de omor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite