Joachim Loew, după ce campioana mondială, Germania, a fost eliminată de la Mondial: Am pierdut mai mult decât un meci

27 iunie 2018, 23:32

În vestiar este o uriaşă dezamăgire, o tăcere de moarte. Felicitări adversarilor noştri, suedezii şi mexicanii. La capitolul luptă, astăzi nu i se poate aduce niciun reproş Mannschaft, dar nu am reuşit să înscriem un gol. Aşa s-a întâmplat pe tot parcursul turneului, echipei i-a lipsit uşurinţa. Suntem eliminaţi în mod logic. Am avut multe ocazii, dar n-am putut forţa golul. Echipa a pierdut mai mult decât un meci, a pierdut mult din ce am construit de ani de zile. Din 2006 noi am fost mereu în semifinale sau în finală„, a declarat  pentru canalul german ZDF selecționerul care a condus Germania, în urmă cu 4 ani, în Brazilia, în postura de campioană mondială.

(w620) Joachim Lo

(w620) Suporteri

„Sunt primul care se întreabă ce lucruri n-au mers. Sigur că este responsabilitatea mea. (…) sunt extrem de frustrat după acest meci”, a adăugat tehnicianul.

Întrebat despre viitorul său, Loew a spus: „Este prea devreme pentru mine să răspund, e nevoie de câteva ore ca să văd limpede cum stau lucrurile, sunt foarte dezamăgit… Va trebui să avem mâine nişte discuţii, să vedem cum vom continua”.

rezultatul este unul dezastruos pentru Germania, care din 1938 încoace,  trecuse de fiecare dată de grupe la Cupa Mondială. Excepţia a fost ediţia din 1950, când nu a participat, fiind interzisă după al Doilea Război Mondial.

Germania a încheiat grupa F pe ultimul loc, cu o singură victorie, 2-1 cu Suedia, obţinută în prelungiri, şi două eşecuri: 0-1 cu Mexic şi 0-2 cu Coreea de Sud.

(w620) Suporteri

Citiți și GERMANIA, ELIMINATĂ DE LA MONDIAL, după ce a fost învinsă cu 2-0 de Coreea de Sud. Mexic – Suedia 0-3. Suedia și Mexic se califică în optimi

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite