JO TOKIO 2020: Larisa Iordache ratează finala olimpică din cauza problemelor de la gleznă

Larisa Iordache ratează finala la bârnă la Tokyo
Larisa Iordache ratează finala la bârnă la Tokyo
3 august 2021, 10:07

Fără Larisa Iordache în finala olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mişcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiţii. Toţi suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Ştim că în condiţii normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta„, se arată într-un comunicat al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Larisa Iordache ar fi trebuit să intre în concurs marţi, de la ora 11:50 (ora României), în finala la bârnă din cadrul concursului de gimnastică artistică de la JO 2020.

Larisa Iordache a concurat duminică în calificările concursului feminin de gimnastică din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, reuşind să se califice cu a patra notă în finala de la bârnă programată la Ariake Gymnastics Centre. Ea a terminat concursul cu dureri evidente la glezna stângă şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Antrenorul lotului olimpic de gimnastică artistică al României, Cristian Moldovan, declarase că gimnasta a efectuat duminică un test de rezonanţă magnetică (RMN) la clinica din Satul Olimpic şi i s-a pus un diagnostic de entorsă metatarsiană care necesita o pauză de trei zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite