Jerry, un taur din Croaţia, a devenit vedetă pe internet după ce a evadat dintr-un abator și s-a ascuns în munți

Taur. Arhivă
Taur. Arhivă
28 octombrie 2019, 17:20

Animalul de 670 de kilograme a fugit de pe linia de procesare şi a reuşit apoi să îi evite pe îngrijitorii care îl dirijau într-un ţarc, scrie DPA, citată de Agerpres.

‘Forţa lui brută şi dorinţa lui de a trăi ne-au învins’, a mai spus proprietarul abatorului. El și-a schimbat planurile şi doreşte să lase animalul să trăiască.

Mulți internauţi croaţi şi-au exprimat sprijinul faţă de taurul Jerry prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

‘Bravo, eroule Jerry! Mult succes, taur minunat!’, a scris un internaut din Croaţia.

Mulţi alţii au glumit făcând o paralelă între taurul fugar şi valul imigranţilor croaţi care se îndreaptă spre statele mai bogate din Uniunea Europeană.

‘Plecat în Germania’, a scris un internaut, în timp ce altul a presupus că animalul ‘a galopat spre o ţară străină, la fel cum au făcut deja toţi ce care au putut să facă acest lucru’.

Un caz similar a fost cel al văcuței olandeze Hermien care, anul trecut, cucerise inimile internauților olandezi, după ce a reușit să evadeze în timp ce era transportată spre abator. După ce s-a refugiat într-o pădure, a fost în cele din urmă capturată. Un adevărat apel la solidaritate a fost lansat pe internet pentru salvarea ei. Astfel a început o viață nouă pe pășunile unei asociaţii olandeze.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă