Japonia învinge Columbia cu 2-1, într-un meci în care sud-americanii au evoluat din minutul 4 în 10 jucători

19 iunie 2018, 16:44

Niponii s-au impus prin golurile marcate de Shinji Kagawa (6 – penalty) şi Yuya Osako (73), în condiţiile în care sud-americanii au evoluat practic tot meciul în zece oameni. Golul echipei antrenate de Jose Pekerman a fost înscris de Juan Quintero (39).

(w500) Suporteri

Columbienii au jucat în 10 oameni din minutul 4, când mijlocaşul  Carlos Sanchez a fost eliminat din cauza unui cartonaş roşu, cu care a fost sancținut pentru un henţ în careu, la o fază iminentă de gol.  Arbitrul a acordat și un  penalty Japoniei, transformat de Shinji Kagawa în minutul 6.

Carlos Sanchez este primul jucător de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia sancţionat cu cartonaşul roşu.

Chiar evoluând în 10 jucători, sud-americanii au avut o ocazie de gol prin Falcao în minutul 12, dar portarul a prins mingea trimisă de ”El Tigre”.

Columbia a egalat neaşteptat, dintr-o lovitură liberă, prin Quintero, în minutul 39, care l-a surprins pe portarul Kawashima cu un şut pe jos.

După pauză, deşi era de aşteptat ca sud-americanii să forţeze un gol al victoriei, niponii au fost mult mai periculoşi, notează Agerpres.

Osako (54), scăpat din marcaj, a tras la colţul scurt, dar Ospina a apărat. Portarul lui Arsenal s-a opus şi la şutul lui Inui (57), apoi a intervenit la mingea expediată de Sakai (72). Ospina nu a mai avut ce face în min. 73, când Osako a marcat cu capul, după un corner.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite