Japonia inovează producția de bere. Băutura este maturată în adâncurile mării

Japonia inovează producția de bere prin maturarea băuturii pe fundul mării. 200 de sticle au fost ținute la o adâncime de 3 până la 4 metri,  timp de 3 luni și jumătate.

23 Octombrie 2022, 12:49 (actualizat 23 Octombrie 2022, 13:35) Știrile TVR |

Cunoscătorii spun că berea obţinută astfel are mai multe bule, o aromă mai puternică, dar se depune și mai mult sediment decât de obicei. Toți cei care au gustat această bere spun că schimbările sunt în bine.

Următorul pas este plasarea sticlelor la diferite adâncimi și pentru diferite perioade, pentru a studia diferențele.

Articole pe aceeaşi temă
 
*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 23°C 21°C
IASI 24°C 18°C
CLUJ 14°C 14°C
CONSTANTA 13°C 17°C
CRAIOVA 20°C 19°C
BRASOV 20°C 14°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI