Japonia: În locul unei bombe, într-o servietă suspectă dintr-o parcare au fost descoperite jucării sexuale. Drumurile au fost blocate mai bine de trei ore

Japonia alarmă falsă cu bombă
Japonia alarmă falsă cu bombă
6 octombrie 2022, 11:34

Poliţia din Kakegawa, o localitate din centrul Japoniei, a primit miercuri dimineaţă un apel în legătură cu o servietă metalică lăsată în parcarea unui cimitir municipal, a explicat joi un purtător de cuvânt al poliţiei pentru AFP.

Suspectând o bombă, o echipă a poliţiei regionale a fost trimisă la faţa locului, în timp ce poliţiştii au blocat drumurile pe o rază de 300 de metri timp de mai bine de trei ore.

Mass-media locale au mobilizat chiar şi un elicopter pentru a filma activitatea potenţial riscantă a experţilor în explozibili.

Cu toate acestea, după o examinare amănunţită, echipa a descoperit doar „produse pentru adulţi” în interiorul servietei, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit mass-media locale, zona este cunoscută ca o groapă de gunoi neautorizată.

Poliţia japoneză a fost în alertă maximă în ultimele săptămâni în contextul funeraliilor de stat ale fostului premier Shinzo Abe, organizate pe 27 septembrie la Tokyo.

Poliţia a fost criticată pentru modul în care a asigurat securitatea fostului lider, care a fost împuşcat mortal pe 8 iulie în timp ce susţinea un discurs electoral în aer liber în oraşul Nara din vestul ţării.

 

 

sursa Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite