Japonia: Cel mai mare târg internațional pentru animalele de companie a adunat 500 de firme din 22 de țări

2 aprilie 2018, 09:31

Tema târgului e „O viață fericită și sănătoasă alături de cățelul tău”. Așa că participanții au mers acolo cu o incredibilă varietate de produse și servicii destinate exclusiv patrupedelor. De exemplu, această bandă de alergare.

Dar cea mai bogată ofertă e la raionul de mâncare. Producătorii sunt într-o competiție acerbă pentru a lansa hrana cât mai sofisticată, mai sănătoasă, cu ingrediente nebănuite. Contează nu numai compoziția, ci și modul de prezentare.

După o masă copioasă, merge un masaj. Sunt la târg terapeuți specializați. Apoi, e musai o ședință de shopping la raionul de îmbrăcăminte. Și la cel de accesorii, pentru vreo lesă mai specială. Sau la coafor, pentru a fi în ton cu noile tendințe. Și apoi, neapărat la fotograf – momentul merită păstrat în albumul de familie.

Statisticile dezvăluie că o familie de japonezi cheltuiește în medie, pentru îngrijirea animalului de companie, echivalentul a 100 de dolari pe lună. Iar suma e în creștere de la an la an. Așa că firmele de profil prosperă și un asemnea târg de produse e întotdeauna o ocazie excelentă de promovare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite