JAPONIA | Sportivii se vaccinează înaintea Jocurilor Olimpice. Vor fi condiții extrem de stricte de protecție sanitară în vigoare la toate competițiile

6 iunie 2021, 12:17

Aproape toate țările participante la Olimpiadă au anunțat că vaccinarea sportivilor se apropie de final, astfel încât competițiile să se desfășoare în siguranță.

Din cauza COVID-19, marea majoritate a japonezilor critică decizia de a merge mai departe cu Olimpiada, deși arhipelagul s-a confruntat cu o creștere a cazurilor, iar spitalele au fost pline. Inclusiv comunitatea medicală se teme că, deși nu vin spectatori străini, venirea delegațiilor sportive ar putea duce la o explozie de cazuri. Reprezentanți ai Comitetului Olimpic japonez au recunoscut că este încă posibilă anularea Jocurilor Olimpice. Olimpiada trebuia să aibă loc în 2020 și a fost deja amânată pentru anul acesta.

Jocurile Olimpice de la Tokyo ar urma să înceapă pe 23 iulie și să se încheie pe 8 august. Vor fi condiții extrem de stricte de protecție sanitară în vigoare la toate competițiile, la deplasările sportivilor și în locurile de cazare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite