Jandarmi plasați în arest la domiciliu pentru că ar fi vrut să jefuiască mai multe prostituate

23 mai 2018, 08:50

Cei doi jandarmi și complicii lor își găseau victimele pe internet. Au preferat prostituate, spun surse judiciare, pentru că ar fi fost convinși că acestea nu vor depune plângere la poliție.

Odată ce ajungeau la locul de întâlnire, se legitimau și spuneau că sunt polițiști, fără a lăsa timp victimelor să vadă ce scrie pe legitimații.

Într-un singur caz, în decembrie 2017, au reușit să fure peste 2000 de lei și un telefon mobil, după ce au amenințat victima cu pistolul.

Cei doi angajați ai Ministerului de Interne riscă să rămână fără loc de muncă. Unul dintre ei lucrează în Jandarmeire de 6 ani și celălalt de 12 ani.

Jandarmeria nu se confruntă pentru prima dată cu probleme create de angajați.

Un caz instrumentat de procurorii DIICOT l-a vizat pe comandantul bazei de administrare a Jandarmeriei acuzat de camătă și delapidare.

Anchetatorii susțin că dădea bani cu împrumut atât subordonaților cât și persoanelor civile și percepea 20% dobândă.

Un alt caz revoltător, cel al jandarmului vitezist care, aflat la volanul unui autocar al Jandarmeriei a făcut slalom printre tramvaie, anul trecut în noiembrie.

Jandarmul care a încălcat regulile de circulație a scăpat ieftin: doar cu permisul suspendat pentru o lună și o mustrare de la șefii săi.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă