James Bond de Prahova. Angajata unei primării susţine că edilul i-a interceptat discuţiile

22 septembrie 2017, 14:18

Dispozitivul de ascultare era ascuns într-o capcană pentru şoareci. Femeia care l-a găsit susţine că singurul care avea motive să o spioneze ar fi chiar şeful ei, primarul localităţii.

Afirmaţiile angajatei de la primărie sunt susţinute şi de alte colege care îl acuză pe primar că le terorizează şi a instalat ilegal şi un sistem de supraveghere video în clădire.

Edilul se apără şi susţine că este învinuit pe nedrept. Pune totul pe seama faptului că a sesizat Agenţia Naţională de Integritate în legătură cu angajata respectivă.

“ANI mi-a cerut oficial să comunic nişte documente, sunt indicii că anumite persoane din primărie ar încercat să sustragă anumite acte, pe care eu le-am scanat, le-am salvat şi le-am trimis, sunt şi sub alte forme. Nu comentez, nu eu am făcut afaceri cu primăria”, spune Marian Apostol, primarul comunei Dumbrava.

Angajata acuzată de primar că a derulat afaceri necurate cu primăria în fostul mandat, lucrează de 11 ani în instituţie. Femeia a mai fost protagonista unui scandal, când a ajuns la spital după ce ar fi fost jignită de acelaşi primar. Şi atunci, şi acum poliţiştii au deschis dosare penale. Unul pentru purtare abuzivă şi ameninţare, şsi cel mai recent, pentru violarea vieţii private.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Germania/Scandalul interceptărilor ruse: Un alt ofiţer nu s-a conectat corect

Turnul Eiffel este închis din cauza unei greve a angajaților Primăriei Parisului