Jaf la un bancomat dintr-un sat din județul Galați

15 septembrie 2020, 09:37

Potrivit Poliției Galați, jaful s-a produs marți, dimineața, în jurul orei 4.00, când polițiștii au fost anunțați prin numărul unic de urgență 112 că în comuna Tulucești, județul Galați, bancomatul din incinta unei societăți comerciale, are urme de distrugere.

Polițiștii au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor. În urma deflagrației, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal, în care se fac cercetări pentru furt calificat. Cercetările sunt realizate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Acesta este cel de al doilea atac asupra unui bancomat înregistrat în luna septembrie în județul Galați. În urmă cu 10 zile persoane necunoscute au încercat să jefuiască un aparat din comuna Liești. Aparatul a fost incendiat, dar hoții nu au reușit să fure bani și acum sunt căutați de Poliție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă