Ivanka Trump, consilieră a tatălui său, devine angajată federală

Ivanka Trump consilieră a tatălui său devine angajată federală
Ivanka Trump consilieră a tatălui său devine angajată federală
30 martie 2017, 08:28

Fiica cea mare a magnatului imobiliar dispune deja de un birou la Casa Albă, fără să fie angajată de guvern, o poziție care a suscitat multe întrebări și critici.

„Am auzit îngrijorările unora privind rolul meu de consilier al președintelui (…) și sunt de acum angajată fără plată la Casa Albă, sub incidența acelorași reguli ca și ceilalți angajați federali”, a anunțat ea într-un comunicat.

Casa Albă a salutat imediat acest demers al Ivankăi Trump „în rolul său, care nu are precedent, de primă fiică consilier al președintelui”.

„Rolul Ivankăi de angajată neremunerată consolidează în continuare angajamentul nostru de etică și transparență”, menționează textul.

De la depunerea jurământului de către Donald Trump, la 20 ianuarie, Ivanka Trump, 35 de ani, este foarte prezentă în celebra ”West Wing” („Aripa de Vest”), epicentrul puterii executive americane.

Ea a participat la mai multe întâlniri cu lideri străini cum ar fi premierul canadian Justin Trudeau și, mai recent, cancelarul german Angela Merkel.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă