Iuliana Marciuc și-a lansat cel de-al doilea volum, „Destine ca-n filme”. Pentru cei ce așteaptă noi întâmplări, emisiunea continuă la TVR 2

1 octombrie 2020, 08:58

La exact cinci ani de la apariţia primului volum ”Destine ca-n filme”, Iuliana Marciuc și Oana Georgescu au lansat o nouă ediţie a cărții cu același nume. Evenimentul a fost găzduit de Televiziunea Română, producătorul emisiunii care a inspirat apariția celor două volume.

Ani de zile, poveştile unor oameni obişnuiţi în împrejurări neobişnuite, adevăraţi eroi care au trăit, cu voie sau fără voie, experienţe incredibile, desprinse parcă din scenariile unor producţii cinematografice au fost urmărite cu interes de telespectatorii TVR prin intermediul emisiunii „Destine ca-n filme”. Cele două autoare – Oana Georgescu, jurnalist şi Iuliana Marciuc, realizatoarea şi prezentatoarea emisiunii de succes de la TVR 2 –  au transpus, astfel, în poveşti, cele aproape 30 de subiecte fascinante selectate din seria de emisiuni de succes din perioada 2015 – 2019, cu actualizări și noi informații.

Vedete și oameni obișnuiți. Cu toții au venit alături de Iuliana să răsfoiască și să se bucure împreună de cartea despre învingători.

Proiectul Iulianei Marciuc a pornit acum șapte ani și merge mai departe cu poveşti de viaţă. Iar pentru cei ce așteaptă noi întâmplări, emisiunea continuă la TVR 2.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă