Italia, împărțită în trei culori, în funcție de infecțiile Covid

Covid-19
Covid-19
5 noiembrie 2020, 08:29

În toată Italia, nu se poate ieși după ora 22:00, conform ANSA.

Regiunile roșii sunt: Lombardia, Piemonte, Calabria și Valle d’Aosta. Măsurile restrictive sunt în vigoare de vineri: Ieșirea din casă trebuie motivată, barurile, restaurantele, magazinele sunt închise. Educația se face online începând cu clasele a doua a şcolii secundare de primul grad. Este interzisă circulația dintr-o municipalitate în alta, precum și ieșirea sau intrarea în regiune. Autocertificarea este obligatorie și pentru călătoriile într-un oraș.

În rândul regiunilor portocalii sunt Puglia și Sicilia. Restaurantele și barurile sunt închise toată ziua. Magazinele rămân deschise. Școala se face online doar în liceu. Circulația în cadrul unei municipalități este permisă, dar nu este permisă părăsirea municipalității de reședință, domiciliu sau domiciliu. Este interzisă intrarea sau ieșirea din regiune.

Regiunile galbene sunt Veneto și Trentino Alto-Adige, Friuli Venezia Giulia, Liguria, Toscana, Emilia-Romagna, Umbria, Sardinia, Marche, Molise, Abruzzo, Lazio, Campania, Basilicata. În aceste regiuni se aplică restricții mai „soft”. Restaurantele și barurile sunt deschise până la ora 18:00, magazinele rămân deschise. Centrele comerciale sunt închise în weekend. Circulația în interiorul regiunii și dintr-o regiune galbenă în alta este permisă.

 

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite