ISU Teleorman: Nu sunt probleme cu scurgerile de propilenă din trenul de la Videle, traficul feroviar s-a reluat

26 septembrie 2018, 11:51

“Am fost anunţaţi la 112 despre un vagon care prezenta scurgeri de propilenă. Intervenim cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, vagonul este tras acum pe o linie secundară. Mai avem şi o autospecială de cercetare chimică, biologică, radiologică, nucleară, aşa se numeşte, care măsoară cantitatea de material scurs. Nu sunt probleme, gazul eliberat este într-o cantitate foarte mică. Aşteptăm operatorul economic căruia îi aparţine garnitura pentru a remedia problema. Traficul feroviar a fost reluat, a fost oprit o perioadă de timp”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost oprit miercuri dimineaţa începând cu ora 9,20, după ce personalul care asigură revizia tehnică a vagoanelor a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren privat de marfă care asigura un transport de propilenă.

„Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigură un transport de propilenă în relaţia Palas – Râureni”, a precizat CFR SA.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite