Istoria fotbalului, în metrou. Pentru Campionatul Mondial, la Moscova circulă un tren tematic

29 mai 2018, 20:37

Pe un anumit traseu, călătorii au ocazia să facă o incursiune în timp și să afle mai multe despre istoria campionatelor mondiale de fotbal. În trenul tematic, pasagerii au la dispoziție informații și fotografii de arhivă, cu cei mai faimoși jucători.

În interiorul trenului tematic totul amintește de fotbal. Până și pardoseala este vopsită în culoarea verde precum gazonul terenului de joc, iar în dreptul fiecărei uși este marcat careul din fața porții.

În timpul călătoriei cu metroul poți accesa pagina oficială a campionatului, poți rezerva bilete pentru meci sau poți afla amănunte interesante despre jucători. Pasagerii nici nu simt cât de repede au ajuns la stația de destinație.

„Va fi un eveniment de importanţă mondială. Vor veni cei mai buni fotbalişti din lume. Am aflat câteva ceva nou din ce am citit şi văzut în fotografii, chiar şi pe Pele”.

„E foarte frumos amenajat. Aflăm mai multe informaţii despre campionat şi cred că trenul va atrage şi mai mulţi suporteri”.

În vagon sunt prezentate cele 11 orașe din Rusia, gazdele meciurilor de luna viitoare. Poți să admiri și să faci fotografii cu talismanul campionatului de fotbal – puiul de lup ” Zabivaka”, ceea ce în traducere înseamnă „cel care marchează cele mai multe goluri”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite