Irina Fetecău a lansat cartea „Mărirea și decăderea sportului românesc”. Aflată în recuperare după o accidentare, sportiva speră să se întoarcă pe terenul de tenis

9 mai 2023, 09:49

Accidentată și operată la genunchiul drept, Irina Fetecău a stat departe de circuitul profesionist mai bine de un an. În acest timp, Irina a lansat un podcast „Așa-i în tenis ” și o carte –  „Mărirea și decăderea sportului românesc”, în care sunt analizate motivele pentru care sportul românesc nu mai are rezultatele de altădată.

Ce-am fost în sport și unde am ajuns, din păcate. Este o carte a cauzelor, explorăm trecutul, explorăm ce s-a întâmplat, și încercăm să găsim și niște soluții„, a declarat Irina Fetecău, la lansarea cărții sale.

„E un student model, care vine cu o carte-eveniment, care vine cu o cercetare necesară în spațiul public românesc, pentru că discută, analizează evaluează modul în care a evoluat și modul în care a decăzut sportul românesc” – spune Antonio Momoc, decanul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Jucătoare profesionistă de tenis, aflată anul trecut pe locul 207 în clasamentul mondial, Irina s-a operat la genunchiul drept și a luat o pauză de mai bine de un an de la turneele din circuit.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite