Irina Bara și Irina Begu, singurele românce rămase în turneu la Țiriac Foundation Trophy, se înfruntă în turul al doilea

14 septembrie 2022, 09:37

Ziua de marți 13 nu a fost deloc norocoasă pentru majoritatea jucătoarelor noastre la Țiriac Foundation Trophy: Miriam Bulgaru a fost învinsă în două seturi, scor 6 – 4, 6 – 2, de favorita numărul 5, Mayar Sherif, din Egipt.

În alte partide, Andreea Roșca a pierdut în fața Iuliei Grabher, din Austria, iar Gabriela Lee a fost depășită de Rebeka Masarova din Spania.

Cea mai surpinzătoare înfrângere a suferit-o chiar favorita numărul 1, locul 38 WTA, Sorana Cârstea, care a fost eliminată de elvețianca Simona Waltert, numărul 118 mondial, cu un dublu 6 – 3.

Singurele victorii le-au obținut cele două Irina: Begu, cap de serie numărul 2, a depășit-o pe numărul 100 mondial, Laura Pigossi, din Brazilia, cu 6 – 3, 6 – 2, iar Bara a trecut cu același scor de Ipek Oz din Turcia.

În turul al doilea, conform tabloului competiției, singurele românce calificate, Irina Begu și Irina Bara, se întâlnesc în meci direct.

CITEȘTE ȘI: Sorana Cîrstea, principala favorită a turneului Țiriac Foundation Trophy de la București, eliminată în primul tur

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite