Iran: Un oficial respinge zvonurile privind o deteriorare a stării de sănătate a ayatollahului Khamenei

Ali Khamenei
Ali Khamenei
7 decembrie 2020, 14:33

„Prin graţia lui Dumnezeu şi cu ajutorul rugăciunilor credincioşilor, domnul (ayatollahul Khamenei) este bine sănătos şi este foarte ocupat cu aplicarea viguroasă a agendei sale zilnice”, a scris pe Twitter oficialul citat, Mehdi Fazaeli.

Mesajul lui Fazaeli, care lucrează la un birou de comunicare al lui Khamenei, a fost transmis şi de agenţia de presă semioficială Fars.

Mesajul pare să fie un răspuns la informaţiile difuzate de o serie de organizaţii de ştiri, cu referire la o postare pe Twitter a unui jurnalist în limba arabă în sensul că ayatollahul şi-a transferat din îndatoriri fiului său, din motive de sănătate.

Khamenei este din 1989 liderul spiritual suprem în Iran, având ultimul cuvânt în problemele ţării. Starea sa de sănătate a dat naştere la numeroase speculaţii de-a lungul anilor.

Un oficial din sfera securităţii din Israel, care urmăreşte îndeaproape evenimentele din statul inamic Iran, a declarat pentru Reuters: „Suntem la curent cu aceste zvonuri şi le privim doar ca simple zvonuri”.

 

 

 

sursa agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite