Iohannis: Decizia privind cererea de revocare a lui Kovesi, după Paști. În primă etapă, mai multe opțiuni pentru legile justiției

23 martie 2018, 13:52

”Am așteptări să îmbunătățim legile până când sunt bune și satisfac nevoile societății românești. (…) Intenționez în momentul în care aceste legi ajung la mine, fiindcă niciuna nu a ajuns până acuma instituțional la mine să fac o primă analiză, să fac o declarație publică de intenție și atunci o să vă spun un pic mai concret ce părere am despre anumite demersuri, despre anumite articole și ce voi face eu în definitiv cu aceste legi, fiindcă în prima etapă am mai multe opțiuni care pot fi luate în vizor”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Întrebat despre decizia sa privind cererea de revocare a Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA, șeful statului a indicat că, la momentul potrivit, va lua o decizie.

”Pot acum să vă spun că această decizie nu va fi luată înainte de sărbători, ci mai degrabă după Paști”, a precizat Klaus Iohannis.

”Cum va suna această decizie voi explicita într-o declarație publică pe care o voi face la momentul respectiv, dar cu siguranță în luarea deciziei mă voi inspira din toate documentele care îmi sunt puse la dispoziție și de o parte, și de cealaltă parte”, a conchis șeful statului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite