Invitație la teatru în grădina TVR. Programul spectacolelor din perioada 21 iulie – 2 august

20 iulie 2020, 08:42

„Teatru în TVR”, cel mai important proiect al Televiziunii Române din acest an , începe marți , pe 21 iulie. Sunt 18 spectacole, sunt 11 teatre, nu numai din Bucureşti, ci şi din întreaga ţară, pe de-alungul a 55 de zile.

Aşadar, începând de marţi, grădina TVR, devine principalul loc din Bucureşti în care spectatorul are parte de teatru în aer liber.

” Zadarnicele chinuri ale dragostei ” de William Shakespeare, „Despre olteni, cu dragoste” după Marin Sorescu sau „Călătoarea şi Shakespeare” sunt doar câteva dintre spectacole pe care le puteți vedea în Grădina TVR. Fiecare dintre va avea mai multe reprezentații.

(w500) Programul

Aflați cum se face accesul spectatorilor în spațiul pentru TEATRU IN TVR 20

(w500) Accesul in

Evenimentul cultural organizat de Televiziunea Română are, în acest an şi în contextul pandemiei, o importanţă sporită.

Reprezentaţiile se vor desfăşura respectând toate cerinţele autorităţilor în ceea ce priveşte distanţarea socială şi măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii infectărilor cu COVID 19.

Toate informaţiile despre programarea spectacolelor, ora de începere a acestora, regulile de distanţare socială şi protecţie împotriva infectării cu COVID 19 se află pe tvr.ro şi pe pagina de Facebook a Casei de Producţie.

Biletele de intrare se pot procura de la casele de bilete ale teatrelor, iar accesul spectatorilor se va face prin intrarea TVR din strada Constantin Blaremberg (VEZI HARTA de mai sus).

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite