Investiţii pentru marii arşi. Sorina Pintea: “De la accidentul de la Colectiv, autorităţile ar fi trebuit să se implice mai mult”

18 aprilie 2019, 12:44

Sorina Pintea spune că, anul acesta, vor fi finalizate şi proiectele tehnice pentru construcţia a patru centre de mari arşi care au studiile de fezabilitate finalizate deja.

“De la accidentul de la Colectiv, cu siguranţă autorităţile ar fi trebuit să se implice mai mult. Anul acesta, în cadrul priectului cu Banca Mondială, se vor finaliza proiectele tehnice pentru construcţia a patru clădiri complexe care vor include secţii de mari arşi, bloc operator, terapie intensivă şi urgenţă: Timişoara, Târgu Mureş Bagdasar Arseni, Grigore Alexandrescu – 4 milioane de euro. Aceste centre sunt foarte moderne, dotate cu aparatură de înaltă calitate, dar au nevoie şi de oameni care să lucreze. Prin urmare,  tot prin acest program al Băncii Mondiale, în aceste zile se află în Franţa o echipă de medici şi de asistenţi medicali care vor fi pregătiţi pentru a putea îngriji pacienţii cu arsuri”, a declarat Sorina Pintea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă